Hoe snel afvallen? ”Het Mentale Dieet Plan!”Booking.com

Fitness werkt niet!

Volgens Katja Callens, auteur van ”Het Mentale Dieet Plan”, is in de praktijk Fitness niet de beste oplossing om permanent af te vallen.
Mensen hebben niet altijd de tijd om iedere dag een uur te gaan sporten. ”De praktijk wijst uit dat 86% van alle fitness deelnemers  zijn abonnementsperiode NIET volledig benut!” aldus Katja.

Caloriearm dieet werkt niet!

Afslanken door een caloriearm dieet te volgen werkt volgens Katja ook niet. Eigenlijk is dit het ergste wat je lichaam kan overkomen! Door caloriearm te eten vertraag je het metabolisme
waardoor je lichaam juist MINDER vet gaat verbranden! Kleine kans dat je de eerste periode wat afvalt maar daarna niet meer. Verantwoord afvallen lukt echt niet door jezelf uit te hongeren!

eengezondleven.be hoe snel afvallen ''Het Mentale Dieet Plan''

Hoe snel afvallen

Afslank-programma’s zoals Weight Watchers en boeken zoals Sonja Bakker, Atkins, Dukan, Sonja Kimpen, Paleo, Montignac, De Voedselzandloper, werken in de praktijk niet voor iedereen.
Volgens Katja Callens verlies je met deze programma’s slechts een halve tot anderhalve kilo per week mits je de richtlijnen STRIKT opvolgt.

Zij adviseert dan ook om te starten met een ”Turbo Dieet plan” met als doel om SNEL GEWICHTSVERLIES te realiseren en vervolgens het streef gewicht voor eens en altijd vast te houden met hulp van
”Het Mentale Dieet Plan”.

eengezondleven.be hoe snel afvallen weg met die kilo's

Tot slot

Om kennis te maken met dit Afslank-programma geeft ”Het Mentale Dieet Plan” u nu geheel GRATIS, zonder voorwaarden, het afslank e-boek “7 Simpele Stappen Om Vet Te Verbranden” + ”50 Heerlijke Dieet Recepten” cadeau! Gratis e-boek + recepten

Op de website van ”Het Mentale Dieet Plan” is informatie te vinden, waaronder persoonlijke ervaringen van deelnemers. Het loont dus zeker de moeite om daar eens te gaan kijken!

  • Ben jij net bevallen en wil jij je zwangerschapskilo’s voor eens en altijd kwijt?
  • Heb je net de trouwjurk van je dromen gekocht en wil je er zeker van zijn dat die op je trouwdag ook nog past?
  • Ben jij het jojo-en ook zo zat en wil jij je streefgewicht graag bereiken en behouden?

Dan is het zeker het overwegen waard om met dit Afslank-programma aan de slag te gaan!

Veel succes gewenst!
Vorige