FitChef Turbo review – Mijn ervaring & extra korting!

Maak met eiwitrijk voedsel en FitChef Turbo lekkere eiwitrijke recepten. Goed te gebruiken als je koolhydraatarm wilt eten. Voor een fit en gezond lichaam!

Al sinds enige tijd ben ik de gelukkige eigenaar van de boeken FitChef 1 en FitChef Turbo. Omdat koken mijn lust en leven is ben ik altijd opzoek naar kwalitatief goede kookboeken met gezonde en lekkere maaltijden. Belangrijk is het voor mij wel dat het om recepten gaat, die me helpen mijn gewicht op peil te houden.

 

eengezondleven.be FitChef 1 en FitChef Turbo

Gelukkige eigenaar van FitChef 1 en FitChef Turbo

 

Op mijn keukenplank staan verschillende receptenboeken, maar waar ik al lange tijd naar op zoek was heb ik in FitChef Turbo gevonden! Een kookboek waarin gezond ‘eiwitrijk voedsel’ centraal staat. Dankzij deze beide boeken van FitChef is het voor mij nu nog makkelijker geworden, om met ‘snelle eiwitrijke recepten’, meer gevarieerd te koken.

 

eengezondleven.be Fitchef Turbo fris eiwitrijk voedsel eiwitrijke recepten voor een fit en gezond lichaam

FitChef Turbo Mark van Oosterwijck – Wie is Mark van Oosterwijck

FitChef-1 en FitChef-Turbo zijn boeken waarin de auteur Mark van Oosterwijck het resultaat deelt van zijn eigen strijd tegen overgewicht. Uit die strijd is zijn passie voor gezonde voeding ontstaan. ”Fit worden kost tijd. Al proberen sommige bedrijven je met slimme marketingtrucs het tegendeel te bewijzen, trap er niet in! Gezond leven is een lifestyle, en geen korte termijn oplossing”. Aldus Mark.

eengezondleven.be Fitchef Turbo Mark van Oosterwijck Wie is Mark van Oosterwijck

 

Het doel van FitChef is om de lezer te laten genieten van de heerlijke eiwitrijke recepten die in de boeken staan beschreven, in plaats van elke dag geobsedeerd voor de spiegel te moeten staan. Gezond eten is geen straf! FitChef laat zien dat gezond eten ook lekker en gevarieerd kan zijn.

FitChef Turbo

Na het daverende succes van het eerste FitChef receptenboek is nu ook FitChef Turbo uitgebracht. Dit prachtige recepten boek bevat uiteraard weer heerlijke gezonde eiwitrijke recepten. De kracht van FitChef Turbo schuilt hierin dat het snel te bereiden recepten bevat. Recepten die je binnen een kwartier op tafel zet en die goed zijn voor te bereiden. Een druk leven is, dankzij FitChef Turbo, geen reden meer om niet gezond te eten.

Daarnaast bevat FitChef Turbo een stappenplan waarmee je een, op jou persoonlijke behoefte afgestemd, voedingsschema kan maken. In vijf stappen stel je vast wat je nodig hebt en hoe je dat vertaald naar een passend weekmenu. Om het gemakkelijk te maken staan in het boek twee voorbeeld weekmenu’s beschreven. Verder vind je tips en tricks voor het aanleggen en bewaren van een goede voorraad voeding en nog veel meer.

Om enig idee te krijgen wat FitChef Turbo te bieden heeft hebben we alvast de onderstaande recepten op onze website geplaatst!

Knapperige Tortilla met Biefstuk en Bonen

Spicy Pinda-Kalkoensoep

Volkoren Wraps met Tonijn-Paprikasalade

Zwarte-Bonencurry met Peultjes

Broodje Zalmburger met Aspergepunten

Bircher-Benner-Muesli

Supersnelle Amandel-Quinoarepen

Proteïnecake met Rozijnen en Noten

FitChef Turbo reacties

UNIEKE KORTINGSCODE!

Ben jij op zoek naar lekkere eiwitrijke en koolhydraatarme recepten voor de feestdagen, of gewoon omdat je van gezond en verantwoord koken houdt, dan is FitChef Turbo zeker wat voor jou. Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie over het boek en maak gebruik van de unieke kortingscode: EENGEZONDLEVEN

 

WIL JIJ LEKKER ETEN EN BINNEN 15 MINUTEN EEN HEERLIJKE GEZONDE MAALTIJD OP TAFEL ZETTEN? WIL JIJ OOK WERKEN AAN EEN FIT EN SLANK LICHAAM OP EEN GEZONDE MANIER? KLIK DAN OP DE ONDERSTAANDE BUTTON VOOR MEER INFORMATIE EN MAAK GEBRUIK VAN DE UNIEKE KORTINGSCODE: EENGEZONDLEVEN 

 

                          MEER INFORMATIE!

 

 

 

 

Like ons op Facebook